Ja ho tenim! El kit per als centres adherits a la Plataforma Docent.

25/01/24

Benvolgudes famílies, docents i centres adherits a la Plataforma.

Com vam anunciar fa poc, ja tenim el kit (conjunt de materials) per als centres que han votat en els seus claustres i que actualment formen part de la Plataforma Docent per una Digitalització Responsable.
Ja que comptem amb centres de totes les latituds del país i estem traduint el material al català i al basc. Per això us demanem una mica més de paciència. Hi estem treballant i bona part dels textos ja s’han compartit en la mateixa carpeta que ara us compartim.
En la carpeta del kit per a centres adherits trobareu:
-El bàner per a posar a la pàgina web del centre.
-El distintiu que podeu utilitzar com a cartell a l’entrada i a zones comunes del centre i també per a adjuntar-lo a qualsevol comunicació que feu.
-El decàleg, que convidem a imprimir en color i col·locar-lo a les aules del centre, tot llegint-lo amb l’alumnat per fer tal de fer-los una mica més conscients. A més, recomanem enviar el decàleg a les famílies quan se’ls transmeti l’adhesió a la plataforma.
-Un carta tipus que hem redactat per tal de posar-vos fàcil la comunicació a les famílies de tot això.
-La carta que us enviem als centres adherits, on us indiquem a més els primers passos després d’unir-vos a la Plataforma.
Aquest és l’enllaç a la carpeta: https://drive.google.com/drive/folders/1N844htFY3YcMljU5q_TJbJmBlAl8GDgl?usp=sharing
Una vegada més, reiterem que estem a la vostra disposició, desitjant escoltar els vostres suggeriments i resoldre els vostres dubtes. Podeu escriure’ns a info@educaciondigitalresponsable.org

Ben aviat tindreu més informacions.

L’equip de coordinació de la Plataforma Docent per una Digitalització Responsable

Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *